2022-01-10 10:13:00• hírek • Szatmár.ro

A Te véleményed is számít: Tegyünk közösen Szatmárnémeti közlekedésének javulásáért

A Volkswagen, a Škoda és a Seat szatmári márkaképviselete, valamint a Szatmár.ro hírportál közös akciót szervez annak érdekében, hogy biztonságosabbá, gördülékenyebbé és jobbá tegyük a megyeszékhely közlekedését. Azok, akik rendelkeznek egy jól átgondolt, kivitelezhető ötlettel, amit hajlandóak velünk meg is osztani, bízhatnak benne, hogy javaslatuk halló fülekre talál és megvalósításra is kerül itt, Szatmárnémetiben, hiszen a város polgármesteri hivatala is partnere e kezdeményezésnek.  

Ami pedig külön jó hír, mindazokat, akik előállnak egy javaslattal, a Volkswagen, a Škoda és a Seat szatmári márkaképviselete jóvoltából megajándékoznak egy foci-eb-s pólóval. És ez nem minden: a szervezők január 30-áig heti nyereményeket is sorsolnak, illetve az akció végeztével egy különleges nyeremény is gazdára talál majd.

Bizonyára mindannyian napi szinten közlekedünk Szatmárnémeti utcáin, történjen ez gyalogszerrel vagy valamilyen járművön, számos esetben veszünk észre olyasmit az utakon, amit javítani lehetne. Most itt az alkalom, hogy megoszd velünk ötleteid, hogyan lehetne a város közlekedését folyamatosabbá, biztonságosabbá és kevésbé zsúfolttá tenni.

A beküldött ötletek sorában nem tilosban vagy szabálytalanul parkoló autókról várunk fényképeket, nem is általánosságban megfogalmazott sorokat, hanem konkrét ötleteket, pontos helyszíneket és jól megfogalmazott, kellően átgondolt érveléseket. Az ily módon a beküldött javaslatok minden olvasónk, illetve a közlekedési bizottság tagjai számára is jól és könnyen érthetőek lesznek.

Minden javaslatot díjaznak tehát egy-egy foci-eb-s pólóval, de gazdára talál három heti- és egy speciális nyeremény is a résztvevők között.

Heti nyeremények: kisorsolunk három, 10% kedvezményt biztosító utalványt, melyeket a nyertesek felhasználhatnak gépjárművük szervizelésekor a Volkswagen, a Škoda vagy a Seat szatmári márkaszervizeiben.

Speciális nyeremény: kisorsolunk egy teljes és ingyenes revízióra feljogosító utalványt (olaj-, olajszűrő-, levegőszűrő-, pollenszűrő-, üzemanyagszűrő cseréje), melyet a szerencsés nyertes igénybe vehet a Volkswagen, a Škoda és a Seat szatmári márkaszervizei közül bármelyikben.

Tehát nincs más teendőd: ha néha úgy érzed, ordítani tudnál az idegtől a volánnál, most itt a lehetőség, hogy kiírd magadból mindazt, ami zavar, és elmondd, te min és hogyan változtatnál annak érdekében, hogy a probléma megoldódjon. Ha értelmes és kivitelezhető a javaslatot, nagy esély van rá, hogy megvalósításra is kerüljön.

Segíts tehát te is abban, hogy városunk forgalmát jobbá tegyük, saját magunk fizikai és mentális egészsége érdekében.

Ha már tudod is mit írj, nincs más hátra, fogalmazd meg gondolataid, és küldd el nekünk a szatmar@szatmar.ro e-mail címre.

Az akció három héten át tart (január 10-30.), az egy hét alatt beérkezett javaslatokat pedig minden héten közzétesszük majd hírportálunkon is.  

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: